Wat doen wij?

Uw Vakmensen ontzorgt particulieren, VvE’s en bedrijven op het gebied van gebied van verbouwingen, woninginrichting, beveiliging, installatietechniek, elektronica en ICT. Dit kunnen eenvoudige klusjes zijn zoals behangwerk, het monteren van een nieuwe deurbel of gordijnrails of het leggen van vloerbedekking. Maar ook voor grotere klussen zoals de verbouwing van een badkamer of het herstellen van kozijnen, een nieuwe dakkapel of CV-installatie en het uitbreiden van de groepenkast kunt u bij ons terecht. Wij ontzorgen u in het gehele traject.

Als je werkzaamheden hebt in of aan je huis of bedrijf, bel of mail ons en wij schakelen de meest geschikte bedrijven in. Wij stemmen de werkzaamheden zo veel mogelijk op elkaar af, zodat je maar één keer hoeft thuis te blijven. Het ene aanspreekpunt kan ook worden gebeld voor spoedklussen, zoals een lekkage, een verstopping of het openen van de voordeur.

Onze samenwerking biedt een oneindig scala aan mogelijkheden. Zo kunnen we sneller opereren, wat het voor de klant trouwens ook goedkoper maakt.

Heeft u een klus in/om het huis?

Bel ons op 010 820 00 06 of vul het offerteformulier in.