UWINTERIEURSPECIALIST

Decokay van Loenen

"Wij kunnen de klant van alle zorgen bevrijden. We leggen de vloerbedekking. We hangen gordijnen op en we bevestigen de zonwering. Wij schilderen en behangen. Kortom, wij voeren alles uit om de klant te ontzorgen."

Sander Jongepier legt er de nadruk op, dat Decokay van Loenen beschikt over een goed team van servicegerichte monteurs, stoffeerders, behangers en schilders. Want Decokay van Loenen is méér dan de winkel op de Dam, waar je advies kunt krijgen over woninginrichting. "Onze stylisten komen desgewenst ook bij  de mensen thuis om ideeën over de inrichting aan te reiken. Vervolgens komen onze monteurs bij de klanten om de maten op te nemen voor gordijnen, vloerbedekking en zonwering. Dat doen we gratis. Dat is fijn voor de klant en fijn voor onszelf, want dan hebben we vooraf zekerheid over de juiste maatvoering," zegt Sander.

Als speciaalzaak voor woninginrichting heeft Decokay van Loenen een uitstekende naam in Schiedam. "Het inrichten van een interieur is geen eenvoudige opgave," zegt Sander Jongepier. "Wij hebben ons er steeds meer in gespecialiseerd om tips te geven en woonideeën te bespreken. Onze gediplomeerde vakmensen brengen een expertise mee op het gebied van kleuren, lichtinval, indeling van de kamers en betaalbaarheid."

Naast deskundig interieuradvies biedt Decokay van Loenen ook een enorme keuzemogelijkheid in de beste verfmerken, honderden soorten behang en gordijnstoffen, en de meest uiteenlopende vormen van zonwering. "We hebben ook verstand van wat voor woningen en kantoren de meest duurzame en slijtvaste vloerbedekking is," zegt Sander.

Het geven van deskundig advies en het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden in huis, dat is precies waarin Decokay van Loenen zich onderscheidt van bouwmarkten. "Wij denken met de mensen mee. Wij zijn pas tevreden, als onze klanten geïnspireerd raken en enthousiast zeggen: zó willen we het!"


Decokay van Loenen
Dam 37-45
3111 BC  Schiedam

t. 010-4266192

info@decokay-vanloenen.nl
www.vanloenen.decokay.nl


Terug naar het overzicht

Heeft u een klus in/om het huis?

Bel ons op 010 820 00 06 of vul het offerteformulier in.