UWIJZERWARENSPECIAALZAAK

Enorm P.A. Engering

"Over een paar jaar maken we de voordeur op afstand open. Dat is wel zo handig, als je met een krat boodschappen thuiskomt en de deur gaat vanzelf open. Met de auto zijn we niet anders gewend dan dat je het portier op afstand ontgrendelt. Vreemd, dat het zo lang duurde voordat afstandsbediening ook voor deuren in ontwikkeling kwam."

Peter Engering heeft naast zijn ijzerwarenspeciaalzaak aan het Rubensplein in Schiedam ook een gerespecteerde slotenservicedienst. Behalve door particulieren en bedrijven wordt deze dienst ook wel ingeschakeld door de politie en grote verhuurders.

Op het gebied van de slotenservice ziet Peter Engering een ontwikkeling naar toegangscontrole. "Je kunt daarbij denken aan een deur openen met een code of je vingerafdruk, of met een zender. Je kunt ook denken aan een gezamenlijke code voor de afzonderlijke bewoners van een complex." We gaan op dit gebied nog een revolutie meemaken, zegt hij.

Enorm Engering is gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschap, huishoudelijke artikelen en hang- en sluitwerk. Het assortiment bestaat uit meer dan 40.000 artikelen. Schroefjes, moertjes, spijkers van alle soorten en maten bevinden zich in eindeloze geschakelde ladenkasten. Sloten, lampen, kachels, airco’s, naambordjes, ze hebben elk hun eigen compartiment. Engering verkoopt beveiligingsartikelen, kluizen, elektrische machines, sanitair, schoonmaakmiddelen, aansluitmateriaal, te veel om op te noemen.

Iedereen weet: "Als Engering het niet kan leveren, vergeet het dan maar. Dan is het nergens verkrijgbaar." Komt nog bij, dat de medewerkers van Engering deskundig advies geven. "Als het nodig is, doen we dat ook bij de mensen thuis. We willen de mensen hun zorgen uit handen nemen. Ontzorgen, noemen we dat."

Daarin onderscheidt een speciaalzaak zich van bouwmarkten.


Enorm P.A. Engering
Rubensplein 20
3116 BR  Schiedam

t. 010-4269701

info@engeringbv.nl
www.engeringschiedam.enorm.nl


 

Terug naar het overzicht

Heeft u een klus in/om het huis?

Bel ons op 010 820 00 06 of vul het offerteformulier in.