UWAUTOMATISEERDER

Excellentia

"Bewoners krijgen steeds meer vragen op ICT-gebied. Je computer wordt ouder en trager. Die kunnen we opschonen en sneller maken. Of iemand heeft beneden in de woonkamer wel internetbereik, maar boven niet. Daar kunnen we ook wat aan doen. Steeds meer zaken in huis hebben te maken met computers en automatisering. Bijvoorbeeld het automatisch afstellen van kamerverlichting, verwarming of apparatuur in de keuken."

Patrick Mackay ziet steeds meer particulieren aankloppen bij zijn bedrijf Excellentia. "Iedereen probeert natuurlijk eerst geholpen te worden door familie en vrienden, maar veel zaken worden daar te specialistisch voor. En dan staan wij klaar. We komen bij de mensen thuis voor het persoonlijke contact en we geven deskundig advies, al naar gelang de mensen hulp nodig hebben. Kwaliteit en betaalbaarheid staan bij ons voorop."

Binnen het Schiedamse netwerk van Uw Vakmensen lijkt Excellentia een vreemde eend in de bijt, maar het in Barendrecht gevestigde automatiseringsbedrijf is wel opgericht door Schiedammers. Patrick Mackay woont in Schiedam-Noord. Hij werkt veel samen met ZZP’ers en kan daardoor heel gerichte service bieden. Hij werkt voor particulieren en bedrijven, maar ook voor de overheid, bijvoorbeeld de gemeente Haarlem.

Excellentia is actief sinds 2003. Onderhoud van computers en netwerkbeheer zijn speerpunten van het bedrijf. We worden er steeds afhankelijker van, dus systeembeheer en zorg voor hardware en software zijn uitermate belangrijk. Daardoor zullen zich minder storingen voordoen. Plus dat de apparatuur langer meegaat! Dat is allemaal ook voor thuiswerkers van groot belang.

Behalve voor particulieren zet Excellentia zich ook in voor het bedrijfsleven. Patrick Mackay: "Wij verlenen hostingfaciliteiten, met domeinregistratie, spamfilters, anti-virusscans en back-ups. Daarnaast kunnen bedrijven een server huren. Dat maakt het mogelijk om waarvandaan ook en met welke pc ook in te loggen – ook wel de werkplek op afstand genoemd."


Excellentia
Tielseweg 12
2994 LG  Barendrecht

t. 010-4712909

info@excellentia.nl
www.excellentia.nl


Terug naar het overzicht

Heeft u een klus in/om het huis?

Bel ons op 010 820 00 06 of vul het offerteformulier in.