UWAANNEMER

J.A. Govaart

"Wij redeneren vanuit de klant. Als de klant in een Lifestyle-magazine een leuk nachtkastje ziet, dat echter te groot is voor zijn slaapkamer, dan maken wij dat zelfde kastje maar dan in de gewenste afmetingen. En steeds tegen scherpe prijzen. Als de klant vindt dat hij goedkoop uit is, komt hij nog eens terug."

René Govaart noemt klantgerichtheid de essentie van het bedrijf. Zijn broer Marco Govaart vult aan: "Wij denken in oplossingen. Als een klant een schuifkast of wandpanelen bestelt, vragen wij: heb je ook aan de verlichting gedacht? Want dan kun je dat er meteen in meenemen."

Aannemingsbedrijf J.A. Govaart, in 1965 door hun vader opgericht, startte als onderhouds- en timmerbedrijf en werkte veel voor een beheerder van huurwoningen. In de loop der jaren is Govaart uitgegroeid tot een volwaardig aannemingsbedrijf, dat bovendien doe-het-zelfartikelen verkoopt, maar ook kasten en kleinmeubelen produceert in opdracht van particulieren. Denk daarbij aan wandmeubels, bedden, bureaus, tafelbladen, schoenenkasten en boekenkasten. Op dat vlak heeft Govaart een uitstekende reputatie in Schiedam en ver daarbuiten. Marco en René, die het bedrijf in 2001 van hun vader overnamen, leveren deuren, houtwaren, lijstwerk, platen, panelen, schuifwanden, vloeren, dakvensters en keukens. Het is allemaal maatwerk. "Er gaat bij ons haast geen latje de deur uit zonder dat er iets mee gedaan is," zegt Marco.

Als aannemingsbedrijf werkt Govaart vooral voor particuliere eigenaren, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en zorginstellingen. Govaart doet grote en kleine karweien, variërend van de vervanging van ramen, deuren en kozijnen tot complete verbouwingen en aanpassingen van keukens, badkamers en zolderetages, inbegrepen dakopbouw, dakkapellen en balkons. "We doen alles vanaf het dak tot de vloer," zeggen René en Marco.

Optimaal persoonsgebonden advies vormt daarbij hun uitgangspunt. Komt er ook loodgieterwerk, elektrotechnische installatie of stuc- en schilderwerk bij kijken, dan beschikt Govaart via Uw Vakmensen over een netwerk van vakkundige en betrouwbare partners.


J.A. Govaart
Mariastraat 17-19
3117 NE  Schiedam

t. 010-4262959

info@govaart.com
www.govaart.com


Terug naar het overzicht

Heeft u een klus in/om het huis?

Bel ons op 010 820 00 06 of vul het offerteformulier in.