UWLOODGIETER

J.J. Petit BV

"Het is een groot voordeel, dat we in Schiedam bekend zijn. Dan weten de mensen wie er thuis bij ze langskomt. Heb je een loodgieter van ver weg, dan moet je dat maar afwachten. En bovendien, we zijn er in een tel, we zitten vlakbij."

Bart Petit is er duidelijk over: "Bij ons is de klant nog steeds koning. Daarom kiezen we voor een persoonlijke benadering en advies op maat."

Loodgietersbedrijf J.J. Petit BV is een vertrouwde naam in Schiedam en omstreken. In 1977 richtte Jan Petit het bedrijf op en vanuit Kethel bestreek hij de hele stad. In 1999 nam zijn zoon Bart het bedrijf over. Petit is gespecialiseerd in ambachtelijk lood- en zinkwerk.

Particulieren kunnen bij Petit ook terecht voor de centrale verwarming, dakbedekking, badkamers, riolering en aanleg en reparatie van gas- en waterleidingen. Bart Petit en zijn medewerkers hebben een grote vakkennis op het gebied van dakgoten, regenpijpen en hemelwaterafvoeren. Petit schiet te hulp bij noodreparaties, maar kan evenzogoed de dakbedekking volledig vervangen.

Een nieuwe cv-ketel nodig? Petit adviseert over de kwaliteit en garandeert een vakkundige installatie. Met een onderhoudsabonnement kunnen bewoners zich verzekeren van een 24-uursservice in geval van storingen én van jaarlijks onderhoud van de cv-ketel.

Een verhoogd toilet met steunen, een doucheruimte met klapzitje – Petit is deskundig in ergonomisch verantwoorde aanpassingen van badkamers en toiletruimten. Zelfs een gehele renovatie behoort tot de mogelijkheden.

Loodgietersbedrijf J.J. Petit BV is breed geöriënteerd en zeer professioneel.


Loodgietersbedrijf J.J. Petit BV
Groeneweg 52
3124 KA  Schiedam

t. 010-4714879

info@loodgietersbedrijfpetit.nl
www.loodgietersbedrijfpetit.nl


Terug naar het overzicht

Heeft u een klus in/om het huis?

Bel ons op 010 820 00 06 of vul het offerteformulier in.