UWELEKTROTECHNIEK

W. Broeren & Zonen

"De particuliere markt wordt steeds interessanter, ook voor ons als elektrotechnisch bedrijf. In en rond het huis zijn er allerlei ontwikkelingen, waarbij onze vakkennis uitstekend van pas komt. Denk aan de intercom bij de voordeur of de installatie van een televisie- of computernetwerk. Of de installatie van brandmelders."

Paul Broeren noemt nog een aansprekend voorbeeld: domotica ofwel huisautomatisering. Met behulp van elektronica kan diverse apparatuur in huis lokaal of op afstand  worden bediend, wat bijdraagt aan het comfort en de levensbestendigheid van de woning. Of het nu gaat om het schakelen van verlichting en apparaten in en rond het huis of het elektrisch openen en sluiten van gordijnen en rolluiken.

Ook periodieke inspectie van installaties en apparatuur wordt een steeds belangrijker onderdeel van het takenpakket.

Paul Broeren, zijn oudste broer Wim en zijn jongste broer Jeroen vormen de dagelijkse leiding van W. Broeren & Zonen Elektrotechniek. Het bedrijf werd in 1956 gestart door hun vader, Wim Broeren, en hun oom Tinus van Eijk. De een was elektrotechnicus, de ander was loodgieter. Het gecombineerde bedrijf had een goede start en na 5 jaar besloten de beide oprichters om elk zelfstandig verder te gaan. Wim Broeren vestigde zich aan de Aleidastraat in Schiedam. In 1989 werd een gloednieuw bedrijfspand aan het Nieuwsticht in gebruik genomen.

W. Broeren & Zonen beheerst een breed spectrum van de elektrotechniek, van energiezuinige verlichting en energietransport  tot het schakelen en besturen van tal van apparaten. Opdrachtgevers zijn architectenbureaus en bouwkundige aannemers, retail, adviesbureaus, de overheid, dienstverlenende instellingen en een scala aan bedrijven. Maar ook de particuliere woningbezitter wordt een steeds belangrijker schakel.

"De wens van de klant staat centraal," zegt Paul Broeren. Uiteraard met inachtneming van regels en veiligheidsnormen.


W. Broeren & Zonen Elektrotechniek
Nieuwsticht 1
3113 BH  Schiedam

t. 010-4263409

info@broerenelektro.nl
www.broerenelektro.nl


 

Terug naar het overzicht

Heeft u een klus in/om het huis?

Bel ons op 010 820 00 06 of vul het offerteformulier in.